Отзиви за нас

"Много съм доволен от партньорството с ПрофиКлик. Целите, които им поставих бяха сравнително високи - 80% възвръщаемост на вложените в рамките на 6 месеца. В края на този период, ПрофиКлик достигнаха 68%, което ме устройва напълно. Сигурен съм, че резултатите ще се подобряват постоянно.
Не се колебайте, доверете им се, защото едва ли имат алтернатива от гледна точка на цена - качество! "

Борис, Управител
www.guidestay.com

Skype съобщение

Абонамент за новини

Вашият имейл:

Защо AdWords е задължителен рекламен канал за бизнеса?

рекламен каналРекламата Плати На Клик е възможно най-точният и лесен за измерване рекламен канал в Интернет, като в същото време има най-висок процент възвръщаемост на инвестициите. През последните години Плати На Клик рекламата се превърна в най-същественото ново допълнение към маркетинговия микс за всяка модерна компания. Този инструмент за интернет реклама се появява в резултат от популярността на онлайн търсенето.

Чрез него имате на разположение интелигентен механизъм, насочен към идентифициране и достигне до правилната аудитория в точното време. Как става: когато потребителят се интересува от продукт или услуга той търси за определена фраза. Ако тази фраза е част от вашият списък с ключови думи, то вашата реклама ще се появи или най-горе на екрана или вдясно от безплатните резултати. Ако потребителят се заинтересува от текста на вашата реклама и кликне върху нея той бива пренасочен към вашия сайт, а Google таксува този клик от вашата сметка.

ProfiClick има за цел да управлява вашите Плато на Клик кампании и бюджети по начин, по който те ще служат най-вярно на нужди ви. Ето защо ние вярваме, че всеки КЛИК е важен и единственият шанс ProfiClick да расте успешно е, като помагаме на други компании да се развиват.

facebook twitter Bookmark and Share
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS