Отзиви за нас

"Много съм доволен от партньорството с ПрофиКлик. Целите, които им поставих бяха сравнително високи - 80% възвръщаемост на вложените в рамките на 6 месеца. В края на този период, ПрофиКлик достигнаха 68%, което ме устройва напълно. Сигурен съм, че резултатите ще се подобряват постоянно.
Не се колебайте, доверете им се, защото едва ли имат алтернатива от гледна точка на цена - качество! "

Борис, Управител
www.guidestay.com

Skype съобщение

Абонамент за новини

Вашият имейл:

Профил на компанията

ползите за васProfiClick е един амбициозен проект, изпълнен с мотивация. Целта му е да предложи на своите клиенти една различна и изцяло нова перспектива, както и по-ефикасно управление на парите ви. Ние ще превърнем вашето приключение в трудния свят на платените текстови реклами в ползотворен и позитивен опит. Това, което ни отличава от конкурентите в бранша е, че ние НЕ удържаме процент от вашия рекламен бюджет и НЕ ви обвързваме с дългосрочни договори и неустойки. ProfiClick използва улеснени методи за разплащане, които ще паснат на вашите очаквания и желания.

Движещата ни сила е ползотворна работа и лоялност към клиента, което ни помага да се развиваме и да печелим доверието на клиентите. В момента, в който решите да използвате нашите платените текстови реклами бъдете сигурни в три неща: фикс идея ще ни бъде да достигнем целите, които сте ни поставили; ще бъдем лоялни и коректни; ще бъдем верни домакини на вашия рекламен бюджет.

Нашите изцяло онлайн услуги са насочени към клиенти, които искат сайтовете им да получат, чрез платените реклами, необходимите посещения, довеждащи до продажба на продукт или услуга. ProfiClick специализира в изучаването на трите най-известни системи за генериране на трафик от платени рекламни текстови карета - Google AdWords, Yahoo Search Marketing и MSN adCenter. Ние имаме над пет годишен опит в изграждането на акаунти, както за прохождащи, така и за установени бизнеси.

Движещата ни мотивация е ползотворна работа и лоялност към клиента, което ни помага да се развиваме и да печелим доверие. В момента, в който решите да използвате нашите услуги в сферата на платените текстови реклами бъдете сигурни в три неща: фикс идея ще ни бъде да достигнем целите, които сте ни поставили; ще бъдем лоялни и коректни; ще бъдем верни домакини на вашия рекламен бюджет.

Свържете се с нас, за да направим вашето преживяване в сферата на платените текстови реклами успешно. Гарантираме, че ще направим всичко възможно, за да може вашият бизнес да се възползва по най-добрия начин от огромните възможности за генериране на качествен трафик, които Google AdWords дава. И всичко това с усилия само от наша страна.

facebook twitter Bookmark and Share
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS